rca bulgaria / asigurari online / transport gratuit

0732 847 333  |  0343 566 176

Politica de confidentialitate

 

POLITICA DE PRELUCRARE DATE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC SAVE MARKETING REI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: colaboratori ai SC SAVE MARKETING REI SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul de marketing. Va multumim ca folositi serviciile www.internationalasigurari.ro / www.insurancecafe.ro.

De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dvs.sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC SAVE MARKETING REI SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu caracter personal sub Numar Registrul General: 0027336, Numar infochiosk: 791890211102, Data: 24/11/2017.

calcRCA-RO

verifRCA

verifDAUNE